Portada > Regidories de Barri

Regidories de Barri

regidors de barri
regidors de barri

Les Regidories de Barri tornen a la presencialitat a l’abril

L’atenció presencial als barris corresponents començaran el pròxim dilluns 4 d’abril

Després de l’aturada de les reunions presencials a causa de la pandèmia de la covid-19, els regidors i les regidores de barri tornaran a rebre a la ciutadania de forma presencial si ho desitgen. L’objectiu d’aquestes trobades és conèixer de primera mà les necessitats específiques, demandes o la problemàtica de cada barri en la veu de les persones que hi viuen. L’atenció presencial als barris corresponents començaran la setmana del 4 d’abril.

Cada barri de Parets compta amb un regidor o regidora de referència a qui també es poden fer arribar suggeriments, propostes o comentaris sobre el seu entorn, a més del  coordinador de les Regidories de Barri, Francesc de la Torre i de l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado.

Amb les Regidories de Barri, el govern municipal reafirma la seva voluntat d’escoltar les veïnes i veïns de Parets per tal d’intentar resoldre aquells problemes que els inquieten o d’escoltar les seves idees per millorar el municipi. A més, l’atenció personalitzada  permet agilitzar la resposta a les demandes que es donen en cadascun dels barris, i garanteix una major eficàcia en la resolució de les necessitats de les paretanes i els paretans.

Alhora, el compromís de l’equip de govern és fomentar la proximitat entre l’administració i la ciutadania per crear espais de diàleg constants, i impulsar la col·laboració entre el veïnat per millorar la convivència i l’espai públic.

En aquesta nova etapa, els horaris d’atenció i els espais de referència seran els següents:

Barri Antic – Rosa Martí. L’atenció es farà a l’oficina d’Urbanisme (antic edifici de l’SLOP, al Carrer Major, al costat de l’Ajuntament) els dilluns de 17 a 18 h.

Cal Jardiner, Cerdanet i Can Riera – Antoni Fernández. L’atenció es farà a Cal Jardiner, els dilluns de 19 a 20 h.

Sot d’en Barriques i Escorxador – Gemma Garcia. L’atenció es farà a l’Escola Pau Vila, els dimarts de 19 a 20 h.

Eixample Central – Casandra Garcia. L’atenció es farà al Casal Sant Jordi, els dimarts de 19 a 20 h.

Can Berenguer i Espai Central – Laura Lozano. L’atenció es farà al local de la plaça del Dr. Trueta, al costat del mercat, els dilluns de 19 a 20 h.

Can Butjosa, Salut i Riera Seca – O’hara Valdivia. L’atenció es farà al Casal Can Butjosa, els dimecres de 17.30 a 18.30 h.

Can Roura, La Sardana i Estació – Alejandro Villena. L’atenció es farà al Casal ASOVEEN, els dilluns de 19 a 20 h.

Camp de les Peces, Horts del Rector i Can Fradera – Maria Gorina. L’atenció es farà a l’Ajuntament, els dimarts de 19 a 20 h.

regidors de barri
regidors de barri