Presentació

Compromesos amb tu

En aquest portal trobareu el Programa d’Actuació Municipal de l’equip de govern de l’Ajuntament de Parets per aquesta legislatura.

Es tracta de les propostes, iniciatives, projectes i actuacions que ens vam fixar per aquest mandat.

Diferents actuacions adreçades a millorar els carrers, les places i els barris del nostre poble, així com iniciatives per ajudar els més necessitats, generar ocupació, garantir els serveis socials i oferir una educació de qualitat.

El nostre PAM vol fer de Parets un poble cada dia més ben equipat, més modern, més net, més segur i més cívic.

Parets ha esdevingut un poble model i un model de poble amb iniciatives com la socialització gratuïta de llibres o el cens d’ADN dels gossos per reduir al màxim els excrements dels gossos a la via pública i el seu abandonament.

El nostre full de ruta vol fer del poble de totes i tots els paretans i les paretanes un exemple de municipi per viure i conviure.

Podeu comprovar que el que diem ho fem, que els nostres compromisos, són realitats.

Us convido a donar una ullada i comprovar-ho per vosaltres mateixos.

I no vull acabar sense agrair a totes les persones, treballadors de l’Ajuntament, tècnics, operaris, entitats i paretanes i paretans que ens heu ajudat a fer del nostre, un poble cada dia una mica millor.

Francesc Juzgado
El teu alcalde

Francesc Juzgado
Francesc Juzgado

Comprometidos contigo

En este portal os presentamos el Programa de Actuación Municipal del equipo de gobierno del Ajuntament de Parets para esta legislatura.

Se trata de las propuestas, iniciativas, proyectos y actuaciones que nos fijamos para este mandato.

Diferentes actuaciones dirigidas a mejorar las calles, las plazas y los barrios de nuestro pueblo, así como iniciativas para ayudar a los más necesitados, generar empleo, garantizar los servicios sociales y ofrecer una educación de calidad.

Nuestro PAM quiere conseguir que Parets sea un pueblo cada día mejor equipado, más moderno, más limpio, más seguro y más cívico.

Parets se ha convertido en un pueblo modelo y un modelo de pueblo con iniciativas como la socialización de libros o el censo de ADN de los perros para reducir al máximo los excrementos de los perros en la vía pública y su abandono.

Nuestra hoja de ruta quiere conseguir el pueblo de todas y de todos los paretanos y las paretanas un ejemplo de municipio para vivir y convivir.

Podéis comprobar que lo que decimos lo hacemos, que nuestros compromisos, son realidades.

Os invito a dar una ojeada y comprobarlo vosotros mismos.

Y no quiero acabar sin agradecer a todas las personas, trabajadores del Ajuntament, técnicos, operarios, entidades y paretanas y paretanos que nos habéis ayudado a hacer del nuestro, un pueblo cada día un poco mejor.

Francesc Juzgado
Tu alcalde