Portada > Ajuntament > Pla de mandat 2019 - 2023

Pla de mandat 2019 - 2023

Pla de mandat
Pla de mandat
Equip de Govern
Equip de Govern

El Pla de Mandat que et presentem a continuació és fruit de l'acord de govern basat en els compromisos i prioritats resultants del debat dels programes electorals de les forces que conformen el govern paretà. Ara Parets Esquerra Republicana, Sumem Esquerres a Parets i Parets per la República - Junts per Catalunya hem emprès el repte de treballar en comú amb el conjunt dels paretans i les paretanes per poder redefinir el model de poble que volem, i som conscients de l'oportunitat històrica de canvi que se'ns presenta per tal de modernitzar la gestió municipal.

Aquest Pla de Mandat té una clara voluntat transformadora en les seves propostes. Tenim l'oportunitat d'establir les bases del projecte municipalista que volem per al nostre poble: pensar, debatre i definir quines han de ser les línies estratègiques, planejar com volem que sigui Parets d'aquí a una dècada. És per això que el Govern Plural fa una aposta clara per aquest document per garantir una participació extensiva que impliqui tots els agents socials del nostre municipi: des del veïnat a les associacions, passant per la comunitat educativa, el teixit comercial i industrial i les organitzacions polítiques.

Apostem per aquesta participació d'arrel perquè creiem que és l'única manera de fer-ho de manera conjunta i transversal, de donar veu a la ciutadania apostant per la radicalitat democràtica i des de la cooperació i la col·lectivitat. En camí cap a una societat lliure, justa i crítica.

Amb la situació de la pandèmia de la Covid hem cregut que era el moment de transmetre a tota la població aquests objectius de mandat, per tal de buscar altres alternatives de fiscalització de la ciutadania, perquè la gestió de les conseqüències d'aquesta crisi no aturi aquells nous projectes que trobareu en aquest document i que ens hem compromès a dur a terme per part del Govern Plural.

L'Equip de Govern