Portada > Actualitat > Agenda > Espectacle - 1941 Godoy

Espectacle - 1941 Godoy

Dia i hora: diumenge 27/09/2020 a les 19:30

Lloc: Teatre Can Rajoler

Organitza: Servei de Cultura

Godoy, el gran mestre de l’humor intel·ligent, torna a Parets amb un espectacle on es desinhibeix del tot davant del públic

El 1941 va ser l'any en què va canviar la història: el 7 de desembre, la flota aèria japonesa va atacar Pearl Harbor precipitant l'entrada dels EUA a la II Guerra Mundial; el 6 de juny es publica per primera vegada La Codorniz, la revista d'humor més audaç i meravellosa; el 18 de desembre neix l'humorista més extraordinari de tots els temps, Godoy.

"La vida es la gran farsa que tenemos que representar". Aquesta farsa és la que Godoy pretén interpretar en el seu nou espectacle: paradoxes, memòria, contradiccions, vellesa, política...1941 no és un monòleg, un treball unipersonal, és una xerrada en què Godoy es despullarà davant del seu públic.

La premsa ha dit:“És el retorn al teatre d’una llegenda, un còmic irònic, incisiu i desvergonyit. El seu humor no ha perdut força, ni lucidesa ni enginy i juga precisament amb la seva falta de memòria per riure’s d’ell mateix”. Eduardo de Vicente. El Periódico de Catalunya

 

Arxivat a: Cultura