Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

 1. Ajuntament de Parets
  19/03/2018
  Ordre del dia de la sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament, que tindrà lloc aquest dijous, 22 de març , a les 18 h, a l'edifici consistorial.
  Arxivat a: Ajuntament
 2. Setmana del planeta 2018 banner
  19/03/2018
  Sensibilitzar la població sobre la degradació que pateix el planeta, fer conscients les persones sobre l’ús eficient i responsable de l’aigua, l’energia i els recursos, o com amb les nostres accions podem ajudar a tenir un desenvolupament sostenible, son alguns dels objectius de la ‘Setmana del Planeta’ que l’Escola de la Natura de Parets, amb la col·laboració de l’empresa CASSA, organitza entre els dies 22 i 24 de març.
  Arxivat a: Medi ambient
 3. Acolliment civil Ca n'Oms
  14/03/2018
  El Servei de Comerç de l’Ajuntament de Parets i l’Oficina de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística, amb la col·laboració de l’Associació de Serveis i Comerços de Parets, ASIC, posen en marxa “Endevina-la!”, un joc lingüístic que pretén promoure l’ús de la llengua catalana al comerç d’una manera lúdica, engrescadora i que propiciï que la gent s’acosti als establiments comercials per participar en un joc de llengua.
  Arxivat a: Comerç i empresa
 4. Cens autònoms RP 2018
  13/03/2018
  L'objectiu és promoure que aquests professionals puguin tenir un millor accés a la contractació pública.
  Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
 5. Escola Natura GRENP
  08/03/2018
  El Grup de Recerca de l’Escola de la Natura de Parets, encapçalat per Daniel Fernández, Coordinador i assessor científic del GRENP, ha participat en en l'estudi i la publicació de l'Atles de diversitat, distribució i conservació dels rèptils terrestres d'Oman, a la península d'Aràbia.
  Arxivat a: Medi ambient
 6. Dia mundial del consumidor
  07/03/2018
  Amb motiu de la commemoració del Dia Mundial dels Drets del Consumidor, el Servei de Comerç i Atenció al Consumidor (SCAC) i l’empressa CASSA han programat una taula rodona sobre els drets de les persones consumidores, que tindrà lloc el dimecres, 14 de març, a les 18 h, a la Sala d’Exposicions Can Rajoler.
  Arxivat a: Ajuntament
 7. Escola Natura Granota
  07/03/2018
  El Grup de Recerca de l'Escola de la Natura de Parets (GRENP), conjuntament amb el Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC) i el Servei d'Ecopatologia de Fauna Salvatge del departament de Medicina i Cirurgia animal de la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona, han descrit en un estudi, per primera vegada a Catalunya, la Dermocystidium, una malaltia emergent que posa en risc les poblacions d'amfibis de la península Ibèrica.
  Arxivat a: Medi ambient
 8. Parets empreses
  06/03/2018
  L'Ajuntament de Parets del Vallès, a través de ParetsEmpreses, amb el nou cens d'autònoms del municipi, impulsa un projecte que té per objectiu promoure que aquests professionals puguin tenir un millor accés a la contractació pública, a la col·laboració amb empreses de l'entorn i a accions de formació específica per millorar el seu múscul empresarial, tot amb la voluntat de prioritzar els professionals paretans en les contractacions menors de l'Ajuntament i en les de les grans empreses del municipi.
  Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
 9. L'Abans
  06/03/2018
  Aquest dijous, 8 de març, a les 13 h, la Sala de plens de l’Ajuntament de Parets acollirà la presentació del projecte L’Abans, una publicació en format fascicles que recollirà imatges del municipi entre els anys 1891 i 1976. El primer volum del col·leccionable serà publicat per l'editorial Efadós S.L. durant aquest 2018.
  Arxivat a: Ajuntament, Cultura
 10. Premi NS Montserrat 2018
  02/03/2018
  El treball Impossible, elaborat per la mestra Carmen Albana i la psicòloga Virginia Espejo, de l'escola Nostra Senyora de Montserrat de Parets, ha estat guardonat amb l'accèssit del prestigiós premi Armengol Mir, que concedeix la Fundació Escola Cristiana de Catalunya.
  Arxivat a: Educació, Esdeveniments
Pàgina 1 de 259 Següent