Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

 1. Reunió amb ADIF a Madrid 17/2/20
  17/02/2020
  L'alcalde de Parets, Jordi Seguer, la regidora d'Urbanisme i Medi Ambient, Rosa Martí, i el Director de l'Àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament de Parets, Xavier Gadea, han viatjat avui dilluns 17 de febrer a Madrid, per reunir-se amb la Presidenta d'ADIF, Isabel Pardo, el seu equip i el Director General d'Infraestructures de la Generalitat, Xavier Flores, per exposar la necessitat que té Parets de disposar d'una estació de tren moderna i adaptada a les necessitats del segle vint-i-u.
  Arxivat a: Ajuntament, Mobilitat
 2. Carnestoltes de Parets
  14/02/2020
  El diumenge, 23 de febrer, Sa irreverent Majestat el Rei Carnestoltes presidirà un any més la tradicional cercavila de disfresses pels carrers de Parets, que tindrà lloc a partir de les 10 h, amb sortida del carrer Monistrol i arribada al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez.
  Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
 3. Vista fàbrica Linera
  12/02/2020
  La gent gran de Parets podrà passejar i recordar com eren els espais de l'antiga indústria tèxtil Linera, durant la visita guiada que es farà aquest divendres 14 de febrer, a partir de les 10 h, amb sortida des de la plaça de la Vila.
  Arxivat a: Gent Gran
 4. Piscina Can Butjosa
  11/02/2020
  La piscina Municipal Miguel Luque reobre les portes després de la reparació de l’avaria en el sistema d’escalfament de l’aigua, que va provocar el seu tancament a mitjans del mes de gener. L’obertura serà efectiva el dilluns, 17 de febrer, en l’horari habitual de l’equipament i, el diumenge anterior, 16 de febrer, de 10 a 15 h, tindrà lloc una jornada de portes obertes per visitar les instal·lacions.
  Arxivat a: Esdeveniments, Esports
 5. Reciclatge
  11/02/2020
  L'Ajuntament de Parets ha iniciat una campanya informativa amb l'objectiu de fomentar el reciclatge entre la població. A més del repartiment de contenidors per a la recollida selectiva de papers i envasos en les diferents escoles i instituts del municipi, s'ha editat un imprès que reflecteix la realitat dels hàbits que cal potenciar per conscienciar la població sobre aquest problema, i que tothom col·labori en la millora del canvi climàtic.
  Arxivat a: Medi ambient
 6. Meses de Seguretat
  07/02/2020
  Ahir a la tarda va tenir lloc una reunió de les meses de seguretat i convivència de l'Ajuntament de Parets del Vallès. Representants veïnals, la primera tinent d'alcaldia, Casandra García, l'alcalde Jordi Seguer, l'inspector en cap de la Policia Local de Parets, Joan Pérez, i el sergent de la policia local Jordi Galera, juntament amb la inspectora en cap i el sotsinspector de l'ABP de Mossos d'Esquadra, van mostrar les darreres dades en matèria de seguretat. La Inspectora de l'ABP de Mossos d'Esquadra va participar en la reunió, tot i que aquest cos oferirà dades de seguretat cap a finals de febrer, durant la Junta Local de Seguretat, moment en què tindran tancades totes les dades i les podran fer públiques. Tot i això, cal avançar que els delictes que causen més inseguretat han patit un descens i que tot apunta al fet que les dades seran positives.
  Arxivat a: Seguretat
 7. Parets vistes helicòpter
  05/02/2020
  Segons les dades de l'observatori Centre d'Estudis Vallès Oriental, aquest mes de gener Parets ha registrat 48 persones menys en situació d'atur que el mes anterior, una excel·lent dada si es compara amb la resta de municipis del Vallès Oriental on, en general, s'ha registrat un increment de l'atur situant la comarca en una taxa de l'11,16%. Amb la reducció de l'atur a Parets, el mes de gener ha situat el nombre de persones en situació d'atur en 821 persones en el municipi.
  Arxivat a: Ocupació
 8. Consell Escolar Municipal 3/2/20
  04/02/2020
  Ahir dilluns, 3 de febrer, es va celebrar el Consell Escolar Municipal en el qual es van tractar aspectes rellevants de l'àmbit educatiu amb la participació dels representants de la comunitat educativa, portaveus dels grups polítics municipals i presidit per l'alcalde, Jordi Seguer, i la regidora d'Educació, Casandra García.
  Arxivat a: Educació
 9. Meses de seguretat
  03/02/2020
  Aquest dijous 6 de febrer, a les 20 h, a la Sala Basart Cooperativa, tindrà lloc la primera reunió de les meses de Seguretat Ciutadana i Convivència amb els representants del govern plural.
  Arxivat a: Seguretat
 10. FME Pedra del diable
  29/01/2020
  L'Ajuntament de Parets ha obert un procés participatiu per a l'organització d'activitats que es duran a terme durant la Festa Major d'Estiu d'aquest 2020, amb l'objectiu de conèixer l'opinió, les preferències i les propostes que els paretans i les paretanes tenen sobre la festa.
  Arxivat a: Cultura, Participació
Pàgina 1 de 299 Següent