Portada > Actualitat > Agenda > Música: Viatge a Buda - Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries

Música: Viatge a Buda - Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries

Dia i hora: diumenge 18/10/2020 a les 18:30

Lloc: Teatre Can Rajoler

Organitza: Servei de Cultura

Viatge a Buda 

El grup ebrenc ens presenta el seu nou àlbum, Viatge a Buda, en un espectacle que barreja la cançó amb el teatre i el cinema. La voluntat del nou àlbum del grup és fer un viatge en el temps per rememorar l’època en què la música era un element festiu en plenitud. Ajudant-se de la màgia del cinema, la formació permet al públic reviure l’etapa dels llegendaris Far de Buda i el Vaporet Anita, mostrant com navegaven els antics vapors del riu i com el far més alt del món il·luminava des de l’illa de Buda.Tot això està concebut en un espectacle que barreja la cançó tradicional amb el teatre popular i el cinema. Dalt de l’escenari se citen la tradició i la modernitat amb un ventall de possibilitats que inclou les cançons de festa, cants de treball, romanços de cec, titelles, ombres xineses, cinema i noves tecnologies a través de les quals es recreen elements històrics en 3D.La premsa ha dit:“Els Quicos evoquen temps passats per recuperar el sentit de la festa i els valors regeneradors de la cultura .

Durada 1 h 30 min Preu: 15 / 12 / 11 Idioma: català

Arxivat a: Cultura