Portada > Actualitat > Agenda > Teatre: Monroe - Lamarr de Carles Batlle

Teatre: Monroe - Lamarr de Carles Batlle

Dia i hora: diumenge 01/11/2020 a les 18:30

Lloc: Teatre Can Rajoler

Organitza: Servei de Cultura

Teatre: Monroe - Lamarr de Carles Batlle

Espectacle posposat a causa de la crisi sanitària COVID-19, data inicial 3 de maig, les entrades adquirides són vàlides per la nova data 1 de novembre de 2020

Una tensa i emotiva confrontació entre dues dones marcades per la pressió de la fama i el pas del temps

L’any 1962 es produeix la trobada secreta entre les actrius Marilyn Monroe i Hedy Lamarr, una dona excepcional que també va despuntar com a enginyera gràcies al desenvolupament d’un sistema precursor de la tecnologia wi actual.Durant la seva singular ‘batalla de reines’, es desgranen temàtiques universals com ara la fragilitat de la fama, el pas irreversible dels anys, la caducitat de la bellesa, les manipulacions del poder, l’absurditat de la guerra o la submissió de la dona (especialment als anys seixanta i al món del cinema).Carles Batlle ccionalitza una trobada entre Hedy Lamarr i Marilyn Monroe que pot alterar el curs de la Guerra Freda.Una obra fascinant, una mena de duel dialèctic, intel·lectual i emocional entre dues dones úniques, reals, dues formidables estrelles de Hollywood. 

Durada: 1 h 40 min Preu: 21 / 18 / 16 Idioma: català

Arxivat a: Cultura
Lamarr de Carles Batlle
Lamarr de Carles Batlle