El primer pla estratègic Parets com tu el vols 2010-2025 rep el premi Vallès Visió Parets 2011

Dilluns, 2 d'abril de 2012 a les 00:00
Parets com tu el vols 2010-2025, el primer pla estratègic del municipi, ha estat guardonat amb el premi Vallès Visió Parets 2011, en el decurs de la gala del segon aniversari del canal digital, celebrada divendres passat al Teatre Can Rajoler.

El premi ha volgut reconèixer la gran implicació ciutadana, amb més d’un miler de persones, en l’elaboració del document, de caràcter vinculant, que defineix el futur del municipi.

La regidora de Comunicació de l'Ajuntament de Parets, Susanna Villa, va ser l’encarregada de lliurar el premi als portaveus dels cinc eixos estratègics: Antoni Fernández, Ambròs Martorell, Cristina Fernández, Àfrica Martínez i Joan Folguera.

Durant l’acte de celebració del segon aniversari de Vallès Visió es van lliurar premis a les notícies més destacades de 2011 dels vuit municipis que integren el Consorci Teledigital Mollet i també el premi Baix Vallès, que va lliurar l’alcalde de Parets, Sergi Mingote, i que va recaure en el grup Salvem la Derbi.

Més de 300 persones van omplir el Teatre Can Rajoler per veure la gala d’aniversari de Vallès Visió, que a més del lliurament de premis, va incloure projeccions audiovisuals i les  actuacions  del  grup PROdansa Parets,  el  monologuista local Alfred  López,  l’Escola  Municipal  de  Música  i  Dansa  de  Mollet  i  la Mollet Jazz Band.

El  programa, que es va retransmetre en directe, es pot també  a  la  pàgina  web  del canal www.vallesvisio.cat.

Darrera actualització: 02.05.2019 | 17:49