El Casal Can Butjosa acull el II Trailwalker Solidari Music Festival

Dimarts, 17 d'abril de 2012 a les 00:00
El Servei de Joventut i el Club d’Activitats de Muntanya de Parets organitzen conjuntament el segon II Trailwalker Solidari Music Festival que tindrà lloc el divendres 20 d’abril, a partir de les 22 h, al Teatre Can Butjosa.

L’objectiu d’aquest concert és recaptar fons en favor del projecte per a la construcció de pous d’aigua a l’Àfrica que duu a terme l’ONG Intermon-Oxfam. Durant la nit, tindrà lloc l’actuació dels grups D-Last Hangover, The Benzer’s, Blues Mafia i Es Saligardos.

Paral·lelament, i en el marc d’aquest mateix projecte, el Club d’Activitat de Muntanya de Parets també té previst participar a la Trailwalker Intermón Oxfam 2012, una ruta per la via verda Pirineus-Costa Brava que transcorre per paratges de gran importància paisatgística, ecològica i cultural i que vol aconseguir donatius per a ajudar a millorar les vides de milers de persones que viuen en la pobresa.

Les entrades per assistir al Trailwalker Solidari Music Festival tindran un cost de 2 euros que es destinaran íntegrament a Intermon-Oxfam. Pel que fa a la participació a la ruta Trailwalker es pot consultar la pàgina web del CAM, www.cam-solidari.com.

Darrera actualització: 02.05.2019 | 17:49