Portada > Actualitat > Notícies > Convocat el 4t concurs literari Parets arreu del món, que commemora el Dia Internacional de les persones migrants

Convocat el 4t concurs literari Parets arreu del món, que commemora el Dia Internacional de les persones migrants

04/12/2012

L’Ajuntament de Parets del Vallès, a través del Servei d’Acollida, ha convocat la quarta edició del concurs literari Parets arreu del món, que té per finalitat commemorar el Dia Internacional de les persones migrants, el 18 de desembre.

El certamen vol donar a conèixer les experiències, reals o imaginàries, que per mitjà d’un viatge o per l’arribada de nous residents han connectat Parets amb diferents indrets del món.

El concurs està obert a totes les persones empadronades a Parets i que siguin majors d’edat. Cada participant només es pot presentar a una categoria, relat o poesia, i ha de centrar-se en el lema genèric “Parets arreu del món”, tot i que el tema pot ser lliure, i escrit en català.

En el cas dels relats, han de tenir una extensió mínima de dues pàgines i màxima de quatre, a doble espai i lletra Arial cos 12, mida DIN-A4 i per una sola cara. Pel que fa a la poesia, les obres han de tenir una extensió d’entre 14 i 35 versos, també en Arial, cos 12.

En totes dues categories hi ha tres premis, de 200, 100 i 50 euros respectivament.

Les obres es poden presentar com a màxim fins l’11 de desembre, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), amb una instància, en un sobre tancat que contingui les dades personals i l’adreça de l’autor o autora.

El jurat estarà format per la regidora de Cultura, la regidora de Serveis Socials, el tècnic de l’Oficina de Català i un representant de l’Escola d’Adults. La valoració dels treballs es farà tenint el compte la qualitat literària, la correcció estilística i ortogràfica, la transmissió de valors de respecte per les migracions i l’adequació del relat al tema de la convocatòria.

El veredicte es donarà a conèixer diumenge 16 de desembre a les 11 h, en un acte públic a la plaça de la Vila, coincidint amb la celebració de la Fira de Santa Llúcia.

Arxivat a: Cooperació
Parets arreu del món