Portada > Actualitat > Notícies > Celebració anual de la Unió de Germandats de Previsió Social

Celebració anual de la Unió de Germandats de Previsió Social

22/04/2014

La plaça de la Vila i la Sala Cooperativa acolliran, el pròxim dissabte 26 d’abril, a partir de les 17 h, la festa anual de la Unió de Germandats de Previsió Social, coincidint amb la diada de la seva patrona, la Mare de Déu de Montserrat.

Com cada any, en el marc de la festa, tindrà lloc l’acte d’homenatge i el lliurament de pins als socis més grans de l’entitat, que es farà a la Sala Cooperativa. Durant la jornada també es duran a terme altres activitats com inflables per a la mainada, a la plaça de la Vila, un concert de la coral infantil i juvenil de l’Escola Municipal de Música, o l’actuació de la Colla del Ball de Gitanes de Parets.

La jornada clourà amb una missa pels difunts de la germandat, que se celebrarà a les 20 h, a l’església de Sant Esteve i finalitzarà amb un concert de la coral d’adults de l’Escola Municipal de Música de Parets.

La Unió de Germandats de Previsió Social de Parets va néixer l’any 1960 fruit de la fusió de les tres entitats paretanes dedicades al mutualisme: Montepío de San Isidro Labrador, Montepío de San Sebastián Mártir i Montepío El Jardín. Actualment l’entitat està formada per prop de 1.500 socis.

Arxivat a: Societat
Unió de Germandats