Portada > Actualitat > Notícies > Campanya de recollida de productes no alimentaris per part de la CAMPA de Parets del Vallès

Campanya de recollida de productes no alimentaris per part de la CAMPA de Parets del Vallès

01/06/2015

La Coordinadora de les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes a Parets inicia avui dilluns una nova campanya solidària de recollida de productes no alimentaris per col·laborar amb Càritas Parroquial.

Des de dilluns 1 i fins al divendres 5 de juny es recollirà sabó per rentar la roba  a les escoles Lluís Piquer, Pau Vila, ACESCO, Pompeu Fabra i a l'Institut Torre de Malla, sabó per rentar els plats al Vila Parietes i gel de bany a l'escola Nostra Senyora de Montserrat.

Aquesta és la segona campanya que porta a terme la Coordinadora d'Associacions de Mares i Pares i que en aquesta ocasió té com a objectiu recollir productes bàsics per a la llar i la higiene personal.

Des de la CAMPA i Càritas han agraït el suport dels alumnes, famílies, professors i personal no docent per la seva implicació en aquesta iniciativa que tindrà periodicitat trimestral.

Arxivat a: Educació
Coordinadora AMPA Parets