Portada > Actualitat > Notícies > Una setmana per a la gent gran, amb la 26a edició de les Jornades Els nostres avis

Una setmana per a la gent gran, amb la 26a edició de les Jornades Els nostres avis

16/06/2015

Un any més, Parets del Vallès ret homenatge a la gent gran del municipi amb la celebració de les jornades Els nostres avis, que enguany arriben a la 26a edició. Les activitats commemoratives tindran lloc entre els dies 22 i 28 de juny.

Prèviament a l’inici de la programació, els diferents casals per a la gent gran de Parets organitzen tallers, jornades de portes obertes, exposicions, exhibicions conjuntes i demostracions a cadascun dels equipaments.

 

El tret de sortida de les jornades tindrà lloc dilluns 22 de juny, a les 17 h, a la Sala d’Exposicions Can Rajoler, amb l’obertura i inauguració de l’exposició de manualitats realitzades pels avis i àvies dels tres casals municipals per a la gent gran, seguit de l’espectacle de playback del grup "La il·lusió no té edat" que es farà el mateix dia, a les 18 h, al Teatre Can Rajoler.

 

Els actes continuaran dimarts 23 de juny, amb el ball de l’Asoveen i dijous 25 de juny, amb la final del campionat de petanca, un recital a càrrec de l’entitat Niu d’Art Poètic i havaneres amb rom cremat a càrrec del grup Port Vell. Divendres 26, hi haurà diferents activitats als tres casals com ara una actuació de les classes de gimnàstica i ioga, bingo i ball amb el grup Bora Bora.

 

Dissabte 27 de juny, el parc la Linera serà l’escenari de la trobada de puntaires que començarà a les 10 h. A les 12 h hi haurà sardanes a la plaça de la Vila amb la Cobla Ciutat de les Roses. A les 18 h, el Teatre Can Rajoler acollirà l’espectacle ‘Marit i Muller, quin merder’ a càrrec de Maite Carreras i Ramon i Jack Carmelo.

 

Les jornades clouran diumenge 28 de juny, amb el dinar i ball, que enguany se celebrarà al municipi de Lloret de Mar.

 

L’objectiu de les jornades és oferir als nostres avis i àvies un ampli ventall d’activitats d’oci per fomentar la convivència, les relacions intergeneracionals i la seva participació en la comunitat.

Arxivat a: Gent Gran
Els nostres avis 26jornada