Portada > Actualitat > Notícies > Parets ret de nou homenatge a la gent gran amb les Jornades Els nostres avis

Parets ret de nou homenatge a la gent gran amb les Jornades Els nostres avis

27/06/2016

Parets del Vallès ret de nou un merescut homenatge a la gent gran del municipi amb la celebració de les 27es Jornades Els nostres avis, que comencen avui, 27 de juny, i clouran el pròxim 3 de juliol.

El tret de sortida de les jornades es farà avui, a les 17 h, a la Sala d’Exposicions Can Rajoler, amb l’obertura i inauguració de l’exposició de treballs manuals realitzats pels avis i àvies dels tres casals municipals per a la gent gran, seguit de l’espectacle de playback del grup "La il·lusió no té edat", que tindrà lloc a les 18 h, al Teatre Can Rajoler.

Els actes continuaran demà dimarts 28 de juny, amb la final del campionat de petanca i una xocolatada a la residència Pedra Serrada. L’actuació de les classes de gimnàstica i ioga de Ca n’Oms, un recital poètico-musical a càrrec de l’entitat Niu d’Art Poètic, havaneres i cremat de rom, bingo i ball amb el grup Cafè Exprés, seran només algunes de les activitats programades durant els pròxims dies, amb l’objectiu de fomentar la convivència, les relacions intergeneracionals i la participació de la nostra gent gran en la comunitat.

Dissabte 2 de juliol, el parc la Linera serà l’escenari de la trobada de puntaires que començarà a les 10 h. A les 12 h hi haurà sardanes a la plaça de la Vila amb la Cobla Sabadell i, a les 20 h, el Teatre Can Rajoler acollirà l’espectacle ‘Regalando Sonrisas’ a càrrec de Paco Calonge.

Les jornades clouran diumenge 3 de juliol, amb una sortida en autocar a Alcover, i el tradicional dinar de germanor.

Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, Gent Gran
Els nostres avis 2016 banner OK