Portada > Actualitat > Notícies > Parets se suma, el 30 de novembre, al Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Parets se suma, el 30 de novembre, al Dia Internacional de la Ciutat Educadora

23/11/2016

L’Assemblea General de l’AICE va acordar declarar el dia 30 de novembre Dia Internacional de la Ciutat Educadora. Des del passat mes de maig, Parets del Vallès i la ciutat d’Avilès lideren, conjuntament, la comissió d’Acompanyament a les famílies en la construcció de ciutats educadores, en el marc de la Red Española de Ciudades Educadoras. Per aquest motiu, Parets es prepara per viure una jornada d’activitats en el marc de la celebració. Un recull de propostes fotogràfiques relacionades amb els 20 punts de la Carta de ciutats educadores, la lectura d’un manifest, la recollida de postals a la sortida de les escoles amb la definició de què és i què hauria de tenir una ciutat educadora, són només algunes de les propostes que el Servei d’Educació ha previst per commemorar la diada.

Al voltant de la jornada, Parets del Vallès ha preparat un programa d’actes que posa en valor l’educació des del seu prisma més ampli. Durant el dia, es faran diverses visites als centres educatius i les biblioteques per lliurar un plafó de Ciutats Educadores, amb una il·lustració feta pel dibuixant Valentí Gubianas. Un cop finalitzi la jornada escolar, es faran activitats de lleure a tots els centres a càrrec de l’entitat Rodola. D’altra banda, a les 16.30 h, a l’escola Municipal Pau Vila, es procedirà a la lectura del Manifest Institucional de Ciutats Educadores.

En el marc de les accions, s’ha elaborat un procés participatiu adreçat als escolars en què podran sol·licitar a l’Ajuntament accions concretes per Parets en l’àmbit de l’educació i les ciutats educadores.

Arxivat a: Educació
Ciutat educadora img rgb