Portada > Actualitat > Notícies > Vols deixar de fumar?... Activitats amb motiu del Dia Mundial sense tabac

Vols deixar de fumar?... Activitats amb motiu del Dia Mundial sense tabac

25/05/2017

Amb motiu del Dia mundial sense tabac, que se celebra el 31 de maig, l'Equip d'Atenció Primària del CAP Parets, amb el suport de l'Ajuntament de Parets, organitza una jornada informativa destinada a persones que volen deixar de fumar o que volen saber-ne més sobre aquest hàbit.

Es tracta d'una iniciativa per fomentar la salut, donar informació i consells per deixar de fumar, conscienciar les persones fumadores dels perjudicis del tabac i assessorar-les de com abandonar l'hàbit de manera efectiva.

Què passa quan deixes de fumar? Quina és la teva edat pulmonar? Quina concentració de monòxid de carboni espires? Aquestes i d'altres preguntes tindran resposta a l'estand que s'instal·larà el dimecres 31 de maig a la plaça de la Vila, de 9 a 14 h, i a les dependències del CAP Parets, de 15 a 19 h.

Arxivat a: Benestar social, Esdeveniments, Societat