Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions als cursos de natació per a nadons i aquagim de la Piscina Municipal Miguel Luque

Inscripcions als cursos de natació per a nadons i aquagim de la Piscina Municipal Miguel Luque

09/08/2017

Del 16 al 22 d’agost, a partir de les 9 del matí, es podran fer les inscripcions per als cursets de natació adreçats a nadons empadronat a Parets del Vallès. Els no empadronats ho podran fer del 23 al 29 d’agost, també a partir de les 9 del matí.

Les incripcions per a les classes d'aquagim, que començaran el mes d'octubre, es podran fer del 12 al 15 de setembre. Les persones empadronades a Parets podran apuntar-se a partir de les 7 del matí (per telèfon o de manera presencial). Es faran les inscripcions de tothom que vulgui entrar en el sorteig de les places i se'ls donarà un número d'ordre. El sorteig tindrà lloc el dimarts 19 de setembre a les 11 h, a la piscina.

Per a més informació, es pot contactar amb l'equipament, situat al carrer la Salut, 46 o bé trucar al telèfon 93 562 06 02.

Arxivat a: Esports
Cursos Aquagim