‘Va de comerç’, el nou programa de RAP107, es presentarà durant la fira Fora Stocks, aquest dissabte

Dimarts, 26 de setembre de 2017 a les 00:00
En el marc de la fira 'Fora Stocks', que l'Associació de Serveis i Comerços de Parets del Vallès (ASIC), amb el suport de l'Ajuntament de Parets organitza aquest dissabte, 30 de setembre, de 10 a 14 h, tindrà lloc la primera gravació del nou programa de l'emissora municipal RAP107 'Va de comerç'.

La presentació es farà a les 11 h, a peu de carrer, en un estand situat entorn de la fira i comptarà, entre d’altres, amb les intervencions del regidor de Comerç de l'Ajuntament de Parets, Raul Urtusol, del president de l'ASIC, Vincenzo Polise, així com de botiguers locals i assistents a la fira

'Va de comerç' estarà conduït per Carles Font i Mercè Alcayna, amb el suport de l'equip de RAP107, i s'emetrà quinzenalment els dimarts, a les 18.30 h, amb redifusió els dimecres a les 11 h. El contingut inclourà entrevistes, notícies d'interès relacionades amb les botigues del municipi i altres novetats.

A la fira, que ocuparà de l'avinguda de Catalunya entre els carrers de Monistrol i Comte de Montemolin, estaran presents una quinzena de botigues i comerços de Parets que posaran a la venda els seus productes a preus assequibles, amb l'objectiu de promoure el comerç local i de proximitat.

Darrera actualització: 06.05.2019 | 11:26