Portada > Actualitat > Notícies > Castanyada a Parets per a tots els gustos i edats

Castanyada a Parets per a tots els gustos i edats

24/10/2017

Tot està a punt per a la festa de la Castanyada a Parets. Grans i petits podran gaudir enguany dels actes programats per a una de les celebracions més destacades de la tardor.

Aquest dijous 26 octubre, a les 16.30 h, al Casal Sant Jordi, hi haurà berenar i ball amb el duo Camelot. El divendres 27 octubre, a les 17 h, al Casal Ca n'Oms, a la festa de la Castanyada també s'oferirà berenar i un ball amenitzat pel Duo Montseny i dissabte 28 octubre, serà el torn del Casal Asoveen on, a més del berenar, actuarà David Magem. Els tiquets es poden adquirir a cada un dels casals al preu de 3 euros.

Castanyada per als més joves, a Cal Jardiner

Aquest dissabte, la gent més jove també té la seva pròpia festa: la Castanyada Terrorífica, que es farà al Casal de Cal Jardiner, a partir de les 16 h. Els assistents tindran xocolatada, tallers per als més petits i l'Escape Room Cal Jardiner, per a majors de 12 anys.

A les 20 h començarà la caminada per Can Serra amb torxes i música i, a partir de les 22.30 h, Neó Party i sopar amb les actuacions de Dj D3NNIS i Dj AnthraX i la col·laboració del CEM Maria Grever i l'Associació Rodola. Les inscripcions es poden fer fins al 27 d'octubre.

A més, al mateix equipament, el diumenge 29 d'octubre, a partir de les 17 h, tothom que vulgui podrà participar en el taller de panellets casolans.

Hotel Paretrífic a la Sala Cooperativa

Per als més agosarats, l'entitat Ara Sarau, amb el suport de l'Ajuntament, proposa una nit de por amb l'Hotel Paretrífic, que es farà els dies 28 i 31 d'octubre, de 20 a 23 h, a la Sala Cooperativa. El preu de la inscripció és 1 euro i es pot fer el mateix dia o bé al telèfon 617 487 937.

Arxivat a: Cultura, Esdeveniments, Gent Gran, Joventut
castanyada