Portada > Actualitat > Notícies > Parets acull la segona edició del ‘Dia del Barri’ els dies 27 i 28 de novembre

Parets acull la segona edició del ‘Dia del Barri’ els dies 27 i 28 de novembre

21/11/2017

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Parets ha programat el Dia del Barri, un espai on la ciutadania podrà compartir amb els regidors i regidores de barri els seus neguits i preocupacions pel que fa a l’entorn, i per conèixer, de primera mà, les obres i millores previstes que afecten els diferents districtes del municipi. El Dia del barri se celebrarà els dies 27 i 28 de novembre.

La regidora coordinadora de barris, Paola Gratacós, posava de manifest “la importància d’estar al costat de les paretanes i els paretans quan ens necessiten o quan tenen suggeriments que afecten el poble que tots ens estimem”.

Enguany, el Dia del Barri tindrà diferents escenaris i, entre d’altres, es tractaran temes com el calendari d’esporga i l’avanç del Pla Verd Urbà, l’execució del Parc Central del Sot d’en Barriques, les actuacions ja fetes i les previstes a la via pública, o les actuacions en matèria de seguretat ciutadana i civisme.

Dilluns 27 de novembre, de 19 a 20 h:

CAN BUTJOSA, RIERA SECA I LA SALUT, Paola Gratacós, Casal Can Butjosa.

BARRI CERDANET, JARDINER I CAN RIERA, Toni Fernández, Casal Cal Jardiner.

BARRI ANTIC, Dídac Cayuela, Ajuntament-Sala de plens.

Dimarts 28 de novembre, de 19 a 20 h:

SOT D’EN BARRIQUES I ESCORXADOR, Àfrica Martínez, Escola Municipal Pau Vila.

EIXAMPLE CENTRAL, Susanna Villa, Casal Sant Jordi.

CAN BERENGUER I ESPAI CENTRAL, Francesc Juzgado, Escola Vila Parietes.

CAN ROURA, LA SARDANA I ESTACIÓ, Miquel Pérez, Casal per a la gent gran ASOVEEN.

Arxivat a: Ajuntament, Participació
Dia del barri