Portada > Actualitat > Notícies > 19 alumnes del Torre de Malla gravaran anuncis promocionals als estudis de RAP107

19 alumnes del Torre de Malla gravaran anuncis promocionals als estudis de RAP107

13/02/2018

Demà dimecres, a partir de les 9.30 h, prop d'una vintena d'alumnes de segon curs d'activitats comercials de l'Institut Torre de Malla visitaran els estudis de RAP107, per gravar falques promocionals de productes i/o serveis de la seva creació.

L'activitat s'emmarca en el mòdul de síntesi d'aquest cicle formatiu de grau mitjà, que engloba tot el que han estudiat en els darrers dos anys.

El projecte consisteix a crear una empresa, servei o producte que han de promocionar i donar a conèixer, en aquest cas per mitjà de falques promocionals de ràdio. Daes, un sistema que detecta la humitat i desplega un tendal per cobrir la roba; Funnylandia, un servei de cangur de caps de setmana sencers o el restaurant-taller de cuina internacional Green On.ons, són alguns dels anuncis que es gravaran als estudis de RAP107.

Durant les darreres setmanes els alumnes, d'entre 17 i 20 anys, i la professora del curs, Laura Fuentes, han treballat prèviament les falques i aprofitaran la visita per conèixer el funcionament d'una emissora de ràdio.

Arxivat a: Comunicació, Joventut
Rap107