Portada > Actualitat > Notícies > Parets acull la 8a festa de lliurament de premis Vallès Visió

Parets acull la 8a festa de lliurament de premis Vallès Visió

09/05/2018

El Teatre Can Rajoler acollirà, aquest divendres, 11 de maig, a partir de les 20.30 h, la 8a edició de la gala de lliurament de premis del canal Vallès Visió.

Aquests premis tenen com a finalitat distingir persones o entitats que han destacat al darrer any per la tasca realitzada, per la seva trajectòria o bé per portar el nom dels municipis baixvallesans més enllà de les nostres fronteres. En total, seran cinc premis que es repartiran entre les persones o entitats dels municipis que conformen el Consorci Teledigital Mollet, del qual en forma part Parets del Vallès.

L’acte comptarà amb la presència dels alcaldes dels municipis del Consorci, de representants polítics, membres del Consell Consultiu i Assessor del CTM, de les entitats que hi participen i de personalitats del teixit associatiu del Baix Vallès.

Durant la celebració, es podrà gaudir de les actuacions d’Elite Dance, de l’Escola Municipal de Música de Parets, del CEM Maria Grever i de Patrick Resende, guanyador del Talent Parets 2017.

La gala i el lliurament dels Premis Vallès Visió es podrà veure per la televisió del Baix Vallès  i a la pàgina web del canal, www.vallesvisio.cat. Al llarg de la setmana es podrà veure en redifusió al llarg de la programació de Vallès Visió i també visionar a la carta al portal web.

Arxivat a: Comunicació, Esdeveniments
Vallès Visió Logo