Portada > Actualitat > Notícies > Lectura del manifest contra la LGTBIfòbia, aquest dijous, a plaça de la Vila de Parets

Lectura del manifest contra la LGTBIfòbia, aquest dijous, a plaça de la Vila de Parets

15/05/2018

Aquest dijous, 17 de maig, en el marc de la celebració del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, Parets del Vallès se suma als actes de commemoració amb la lectura d’un manifest institucional que tindrà lloc a les 12 h, a la plaça de la Vila.

Durant tot el dia, també s'hissarà la bandera multicolor (símbol de l'alliberament LGTBIQ), en compliment a l’acord del ple on es declarava el municipi de Parets del Vallès respectuós amb la diversitat sexual i amb la realitat de les lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals i contrària a la discriminació de les persones per raó de la seva opció i/o identitat sexual.

Amb aquestes i altres accions, el consistori paretà reclama el reconeixement del dret de totes les persones a viure en igualtat i en llibertat, i reitera la seva lluita contra qualsevol tipus de discriminacions per raó d’orientació sexual i d’identitat de gènere. També i vol mostrar el seu reconeixement i solidaritat a totes les persones que han patit discriminació, violència i/o persecució per la seva identitat,  orientació sexual i/o expressió de gènere.

Arxivat a: Esdeveniments, Societat
Bandera irisada