Portada > Actualitat > Notícies > Aquest estiu no et quedis a casa! Vine a les Tardes joves de Cal Jardiner

Aquest estiu no et quedis a casa! Vine a les Tardes joves de Cal Jardiner

28/06/2018

En el marc de les activitats que el Servei de Joventut organitza al Casal Cal Jardiner, el pròxim mes de juliol tornen les ‘Tardes Joves’, que es faran entre el 3 i 26 de juliol, a partir de les 6 de la tarda.

Durant tot el mes s’han programat un seguit de tallers i activitats per a nens i joves a partir de 10 anys, per a les quals no cal fer inscripció prèvia. Algunes de les activitats que s’han preparat per a aquesta edició són un taller de posca, per aprendre a personalitzar roba i objectes; un taller de tatuatges de henna; un de maquillatge de fantasia, a càrrec de Sílvia García; una activitat d’elaboració de sucs naturals i batuts; i un taller de granissats naturals. A més dels tallers, es faran activitats amb jocs de taula i jocs d’aigua.

Totes les activitats incloses a les ‘Tardes Joves’ són gratuïtes. Per a més informació, es pot escriure un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucar al 93 573 72 00.

Les ‘Tardes Joves’ és una iniciativa per a joves de Parets que s’emmarca dins del Pla Local de Joventut, desenvolupat per l’Ajuntament de Parets del Vallès amb l’objectiu de potenciar projectes i actuacions adequades a les necessitats reals dels joves del municipi. 

Arxivat a: Joventut
Casal de Joves Cal Jardiner