Portada > Actualitat > Notícies > Visita a les masies més emblemàtiques del municipi en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni 2018

Visita a les masies més emblemàtiques del municipi en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni 2018

08/10/2018

L’Ajuntament de Parets se suma novament a les activitats emmarcades dins les Jornades Europees del Patrimoni 2018, amb la programació de visites guiades a masies d’alt valor patrimonial i arquitectònic del municipi.

En aquesta ocasió les masies que es podran visitar seran: La Marineta, el divendres 12 d’octubre, a les 17 h, la Torre de Malla, el dissabte 13 d’octubre, a les 12 h i la Torre Cellers, el diumenge 14 d’octubre, a les 12 h.

Les places per assistir a les visites són limitades. Les inscripcions es poden fer fins al dijous11 d’octubre al Centre Cultural Can Rajoler (Tel. 93 573 98 00), en horari d’atenció al públic.

Les Jornades Europees del Patrimoni, més enllà de voler incidir en la dimensió europea, volen difondre el patrimoni que habitualment està tancat al públic. L’èxit d’aquest esdeveniment radica en l’estreta col·laboració entre institucions, associacions, voluntaris i propietaris particulars i tenen l’objectiu de donar a conèixer la riquesa patrimonial, ajudar a descobrir llocs històrics, arquitectura, jardins, arqueologia, patrimoni industrial o museus, entre d’altres.

Arxivat a: Cultura
Aèria Torre de Malla