Portada > Actualitat > Notícies > Guanyadors dels premis de la ruta Parets D Tapes

Guanyadors dels premis de la ruta Parets D Tapes

30/11/2018

La ‘Cassoleta de calamars farcits’ del Bar-Restaurant La Pèrgola, ha estat la tapa preferida pels participants de la ruta Parets D Tapes d’enguany.

Pel que fa als premis, Cristina Montolio s'ha endut les dues entrades per al Gran Premi de Fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya; Albert Matas ha guanyat dues entrades per a dos espectacles al Teatre Can Rajoler, i Claudia Navarro ha resultat premiada amb un sopar per a dues persones en qualsevol dels establiments participants en el Parets D Tapes.

En aquesta edició, la ruta Parets D Tapes ha comptat amb la participació de 18 restaurants, que han servit prop de 3.000 tapes creades especialment per a l’ocasió.

En total han estat 308 participants que han omplert la butlleta, tot i que els establiments han detectat que molts dels visitants que feien el tast no han arribat a complimentar-la o no ho han fet correctament. 

Arxivat a: Comerç i empresa
Parets D Tapes 2018