Portada > Actualitat > Notícies > Inauguració del Complex Esportiu del Tenes, aquest diumenge

Inauguració del Complex Esportiu del Tenes, aquest diumenge

19/02/2019

Aquest diumenge, 24 de febrer, a les 12.30 h, tindrà lloc la inauguració del nou Complex Esportiu del Tenes. L’acte està vinculat a la Lliga Comarcal de Cros que es farà a les pistes d’atletisme a partir de les 9.30 h.

La inauguració comptarà amb la presència de l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i dels regidors i regidores del consistori. Després de la inauguració es procedirà al lliurament de medalles als tres primers classificats de cada categoria de la cloenda de la Lliga Comarcal de Cros, es farà una jornada de portes obertes als nous equipaments i s’oferirà un vermut popular.

El Complex esportiu del Tenes, amb la seva transformació i ampliació, esdevé un espai de referència en l’àmbit de la pràctica esportiva.

És també una aposta de l’Ajuntament pels espais públics concebuts com a indrets de trobada i relació social, de pràctica esportiva i àrees de salut, una aposta per una vila que ha de créixer en el marc de la preservació del nostre entorn.

Arxivat a: Esdeveniments, Esports, Via pública
Inauguració Complex esportiu Tenes 24/2/19 banner