Portada > Actualitat > Notícies > La Setmana de la Família arriba a la 12a edició

La Setmana de la Família arriba a la 12a edició

09/05/2019

Per 12è any consecutiu, Parets del Vallès celebra la Setmana de la Família, prenent com a referent el 15 de maig, dia mundial de la família. Enguany, els actes tindran lloc del 13 al 19 de maig.

L'objectiu de la celebració és compartir i obrir les escoles a les famílies a través de diferents activitats que afavoreixen la seva implicació i participació en els centres.

Durant tota la setmana, l'Escola de la Natura, l'Escola Municipal de Música, les biblioteques municipals, així com els centres educatius i les escoles bressol municipals han previst un ampli ventall d'activitats que inclouen jocs, trobades, tallers, gimcanes, pintura, exposicions o xerrades, entre d'altres.

En el marc de les activitats, es reprèn la confecció de coixins solidaris per a dones que pateixen càncer, que es farà el dilluns 13 de maig, a partir de les 15 h, a l'Acesco. Els coixins es lliuraran als hospitals que els donaran a dones que han estat operades o pateixen càncer de mama.

La programació clourà diumenge 19 de maig, a partir de les 11 h, amb una festa al parc la Linera que comptarà amb tallers de manualitats, tallers d'art amb sorra i maraques, castell de sorra de colors, carpa per a bebès, jocs en grup, taller de biodansa en família i un dinar pícnic.

La Setmana de la Família és un programa d'activitats organitzat per la Xarxa de debat Educatiu amb i per a les Famílies (XEF) i el Servei d'Educació de l'Ajuntament de Parets del Vallès.

Arxivat a: Educació
Setmana família 2019 img