Portada > Actualitat > Notícies > Comencen les obres de reurbanització de la plaça de Joaquim Guasch

Comencen les obres de reurbanització de la plaça de Joaquim Guasch

29/05/2019

Dilluns van començar les obres de reurbanització de la plaça de Joaquim Guasch. L’objectiu principal del projecte és millorar-ne la imatge i l’accessibilitat, fer-la més funcional i dotar l’espai d’una identitat pròpia que la faci molt més singular i representativa, tot integrant-la visualment en la resta de l’espai reformat del centre històric del municipi.

Els treballs preveuen la supressió del bordó de formigó que dificulta l’accés, un canvi integral del paviment, que continuarà sent d’us exclusiu per a vianants, millorar l’accessibilitat, incorporar nova vegetació als arbres que hi ha actualment, augmentar els punts d’enllumenat i posar nou mobiliari urbà.

Els elements d’il·luminació es canviaran per donar continuïtat al projecte impulsat a la resta del nucli antic. Seguint els criteris de sostenibilitat que l’Ajuntament preveu en totes les obres, s’hi plantaran espècies terreres o baixes, que requereixin escàs manteniment i reg.

La reforma de la plaça de Joaquim Guasch respon al compromís i la voluntat de l’administració paretana de crear espais de convivència i relació ciutadana, i desenvolupar projectes sostenibles, de millora de la mobilitat.

Es preveu que la durada aproximada dels treballs sigui de tres setmanes.

Arxivat a: Via pública
Plaça Joaquim Guasch