Portada > Actualitat > Notícies > Aquest juliol, tardes joves i refrescants a Cal Jardiner

Aquest juliol, tardes joves i refrescants a Cal Jardiner

26/06/2019

Afavorir la cohesió grupal i la inclusió social, buscar propostes atractives pel jovent, desenvolupar la creativitat, crear espais de trobada i participació, potenciar projectes i actuacions adequades a les necessitats reals dels joves del municipi, o impulsar activitats i hàbits saludables al lleure són alguns dels objectius de les Tardes joves de Cal Jardiner, que aquest any es duran a terme entre els dies 2 i 25 de juliol.

Una altra de les finalitats de les Tardes joves és fomentar el consum de productes de proximitat. Par això, s’han organitzat dos tallers on es podrà aprendre a fer granissats naturals, sucs i batuts amb fruites i verdures de temporada.

Les masterclass de dibuix realista sobre el rostre o el cos humà, a càrrec de Sílvia García, jocs de taula i play o els jocs d’aigua són altres de les propostes de Cal Jardiner per fer l’estiu molt més refrescant.

Si tens més de 12 anys, no vols passar calor, vols relacionar-te amb gent de la teva edat i vols aprendre i crear mentre t’ho passes bé, apunta’t a les Tardes joves de Cal Jardiner.

Totes les les activitats comencen a les 18 h, són gratuïtes i no necessiten inscripció prèvia.

Arxivat a: Joventut
Cal Jardiner