Portada > Actualitat > Notícies > Noves actuacions de la Policia de Parets eviten la propagació de dos incendis

Noves actuacions de la Policia de Parets eviten la propagació de dos incendis

02/07/2019

Aquesta matinada la Policia Local de Parets ha treballat en l'extinció d'un conat d'incendi en uns camps del camí del Bosquet, pertanyent al terme municipal de Lliçà de Vall, al voltant de les 4 de la matinada. En l'actuació també han intervingut el cos de Bombers i la Policia Local de Lliçà de Vall. El foc ha provocat que la carretera comarcal C55 estigués tallada a l'altura del carrer Sant Antoni de Parets i ha afectat mitja hectàrea d'una nau abandonada.

D'una altra banda, la Policia Local de Parets ha identificat tres joves menors de 14 anys que, presumptament, van intentar provocar dos incendis: un darrera del pavelló i un altre en el carrer Lepanto. La ràpida actuació dels agents de la policia i del cos de Protecció Civil va fer que l'incendi no es propagués i, seguidament, van posar els fets en coneixement de la família dels menors, ja que, si s'hi han produït danys a la via pública, els pares i mares en seran els responsables civils.
L'inspector en cap de la Policia Local de Parets ha explicat que "estem molt a sobre, sobretot durant les hores més complicades del dia. Patrullem tot el municipi amb la col·laboració de Protecció Civil per prevenir incendis".
La Policia Local de Parets continua fent vigilància activa a peu del territori amb les patrulles de vigilància i, a més, amb la utilització del dron, un aparell volador que els permet identificar el focus d'un incendi amb la suficient antelació perquè aquest no arribi a produir-se.
Davant de l'alt risc d'incendis arreu del territori, l'Ajuntament de Parets continua treballant per segar els espais de camp i les zones amb més perill d'incendis i, si és necessari, envia requeriments als propietaris de solars privats perquè els mantingui en condicions òptimes per evitar nous incendis.

 

Arxivat a: Seguretat
Incendi