Portada > Actualitat > Notícies > Parets té ganes de Festa Major. Eixamplem la Festa!

Parets té ganes de Festa Major. Eixamplem la Festa!

04/07/2019

Com ja és habitual, uns dies abans de la Festa Major d’Estiu, Parets escalfa motors amb l’Eixamplem la festa!, que enguany es portarà a terme del 13 al 20 de juliol.

El primer dia en què la festa s’eixamplarà serà el dissabte 13 de juliol al parc Can Berenguer amb el megaparc infantil Sot Park. Per a aquesta activitat cal portar banyador, xancletes i tovallola per poder participar en les activitats d’aigua. A les 18 h del mateix dia hi haurà un tobogan inflable jove al carrer Monistrol.

El divendres continuaran a la plaça Doctor Trueta les activitats que precedeixen la Festa Major d’Estiu amb un concert de Veus de Parets, una botifarrada i, seguidament, la projecció de la pel·lícula Bohemian Rhapsody, una biografia sobre el cantant Freddie Mercury i el seu pas per la formació musical Queen.

El dissabte 20 de juliol hi haurà una actuació de la Colla del Ball de Gitanes de Parets a la plaça Dr. Trueta a les 21 h i, a les 22 h, Diables Parets ‘cremarà l’Eixample’ amb el correfoc que sortirà també des de la la plaça Dr. Trueta. En acabar l’actuació, es farà un concert a les amb la banda de versions Versión Kanalla, on hi haurà servei de bar i planxa ofert per la Comissió de Festes.

Tot plegat servirà per començar a animar Parets i donar la benvinguda a una nova edició de la Festa Major d’Estiu que se celebrarà del 26 al 29 de juliol amb teatre, activitats infantils, juvenils i per a adults, concerts i actes culturals.

Festa Major Solidària

En el marc de les activitats de l'Eixamplem la festa!, el dissabte 13 de juliol, de 18 a 22 h, al Parc Can Berenguer, es posaran a la venda els tiquets solidaris que, per 5 euros cadascun, donen dret a l'obtenció de 3 tiquets per a les atraccions de la fira. La venda està limitada a 2 vals per persona i els podran adquirir només els majors de 10 anys. Els beneficis d'aquesta acció es destinaran a Càritas Parets.

Arxivat a: Cultura, Esdeveniments, Joventut
Eixamplem la festa 2019 img