Portada > Actualitat > Notícies > El Govern Plural fa una visita institucional a Jordi Turull a Lledoners

El Govern Plural fa una visita institucional a Jordi Turull a Lledoners

05/08/2019

L'Alcalde de Parets, Jordi Seguer, la primera Tinent d'Alcalde, Casandra García i la regidora Neus Jordà, van visitar el divendres 2 d'agost el veí de Parets Jordi Turull al centre penitenciari de Lledoners.

La visita institucional es produeix després que les tres forces que governen Parets van acordar fer suport a Jordi Turull, veí de Parets i antic regidor al consistori del municipi. La visita va durar dues hores en les quals van poder posar al dia a Turull sobre el nou govern a Parets, del qual Turull va mostrar-se satisfet pel canvi històric que s'ha pogut fer al municipi, i va destacar que el nou govern paretà hauria de servir de model en moltes altres poblacions, ja que, malgrat les diferències en l'àmbit nacional, s'ha assolit un acord per transformar el poble.
Jordi Turull es va interessar pels projectes més destacats del nou govern durant aquest mandat, per com s'havia desenvolupat la recent Festa Major i també va agrair totes les mostres de suport que rep diàriament per part de veïns i veïnes de Parets. De fet, Jordi Turull va dir que mai podrà retornar totes aquestes mostres de suport i tot l'escalf del seu veïnat.
Amb la visita, l'Ajuntament de Parets del Vallès continua promovent les accions que siguin necessàries en suport a Jordi Turull i Negre i als seus familiars fins al moment que es resolgui aquest conflicte.

Arxivat a: Ajuntament
Visita a Jordi Turull