Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions als cursos de natació per a nadons i aquagim de la Piscina Municipal Miguel Luque

Inscripcions als cursos de natació per a nadons i aquagim de la Piscina Municipal Miguel Luque

06/08/2019

A partir del pròxim 19 d’agost, i fins al dia 23, es podran fer les inscripcions per als cursets de natació adreçats a nadons empadronat a Parets del Vallès. Els no empadronats al municipi ho podran fer del 26 al 30 d’agost.

Pel que fa a les incripcions per a les classes d'aquagim adreçades a persones empadronades a Parets, que començaran el mes d'octubre, es podran fer del 16 al 20 de setembre. El sorteig de les places tindrà lloc el 24 de setembre a les 11 h, a les instal·lacions de la Piscina Municipal Miguel Luque.

Per a més informació, es pot contactar amb l'equipament, situat al carrer la Salut, 46 o bé trucar al telèfon 93 562 06 02.

Arxivat a: Esports
Cursos Aquagim