Portada > Actualitat > Notícies > Ambientalia World, la nova empresa encarregada del mantiniment del verd urbà a Parets

Ambientalia World, la nova empresa encarregada del mantiniment del verd urbà a Parets

09/10/2019

Ahir dimarts 8 d’octubre, el Parc Central del Sot d’en Barriques va acollir la presentació de la nova empresa concessionària del manteniment dels espais verds, parcs i jardins del municipi.

L’alcalde de Parets, Jordi Seguer, i la primera tinent d’alcaldia, Casandra Garcia, van explicar les principals novetats i els serveis que prestarà Ambientalia World, dels quals destaca la recollida de restes de poda domèstica, prèvia petició dels veïns o veïnes que ho sol·licitin.

A més, la nova concessionària s’encarregarà dels treballs de neteja i manteniment de parcs i jardins, desbrossada de rieres, talls de gespa, plantació d’espècies de temporada, i del reg i control biològic per evitar plagues en els 42 parcs i places de Parets.

La plantilla, que en gran part està formada per persones de Parets és, inicialment, de 8 persones, tot i que està previst que es reforci durant la temporada de primavera, quan es fa la renovació de plantes i arbusts. El contracte tindrà un cost d’un milió d’euros per dos anys.

L’empresa, que treballa sota criteris estrictes de sostenibilitat mediambiental, ha incorporat nous vehicles elèctrics, vehicles de gas liquat i bufadors elèctrics, per facilitar la feina dels professionals de la jardineria que prestaran el servei al municipi.

Ambientalia World és una empresa especialitzada en gestió ambiental i en la cura del medi ambient.

La recollida de poda a domicili s'iniciarà pròximament. La data d'inici serà anunciada a través dels canals oficials de l'Ajuntament de Parets. 

Arxivat a: Via pública
Presentació Ambientalia 8/10/19