Portada > Actualitat > Notícies > Es lliuren els Premis al mèrit educatiu 2019

Es lliuren els Premis al mèrit educatiu 2019

24/10/2019

Ahir dimecres, 23 d’octubre, l'Ajuntament de Parets va lliurar els Premis al mèrit educatiu 2019, de la mà de l’alcalde de Parets, Jordi Seguer, i de la regidora d’Educació i primera tinent d’alcaldia, Casandra Garcia.

El Premi a la millor nota de les PAU per alumnes de Batxillerat, dotat amb 300 euros, va recaure en Helena Rodríguez Pérez, i el Premi a la millor nota de selectivitat per alumnes de Cicles Formatius, dotat també amb 300 euros, va ser per Gerard Galindo Tomás, ambdós estudiants de l’Institut torre de Malla.

El Premi a la millor nota de Batxillerat ha estat per Sara Jiménez Castillo; el de millor nota de Cicle formatiu de Grau Superior per Victoria Sofía Inger Sust i el Premi a la millor nota de Cicle formatiu de Grau Mitjà per Esther Jorquera Martínez.

Pel que fa al Premi a la millor nota de Treball de Recerca de Batxillerat o sobre un tema d’especial rellevància pel municipi, es va atorgar a Alba Portella Ferràs pel seu treball "Mengem plàstics? Anàlisi d'aliments d'origen marí en busca de microplàstics". El jurat va triar aquest treball "per la seva temàtica actual i d’interès social. Per ser un treball científic, que alhora ressalta valors vinculats al respecte pel medi ambient i la necessitat de conscienciació de la població” A més es va posar de manifest “la bona estructura, presentació i il·lustració".

El Premi final d’etapa de primària es va concedir a Albert Guinau Puerta de l’Escola Vila Parietes, i Silviana Vidiella Mas de l’Escola Pompeu Fabra. Pel que fa al Premi final mèrit escolar de Secundària va recaure en Nerea Zambrano Yeguas.

En aquesta edició, el Premi al mèrit docent s’ha atorgat a l’Escola Lluís Piquer pel projecte "The school waste is in our hands", coordinat per Rosa Maria Melgosa i Ma. Dolores Giménez.

Els Premis de Reconeixement al mèrit educatiu tenen com a objectiu fer un reconeixement públic al valor de l'esforç i la constància de l'alumnat i del professorat del municipi. 

Arxivat a: Educació
Premis mèrit educatiu 2019 img