Portada > Actualitat > Notícies > El Govern es reuneix amb els comerciants per fomentar el comerç local

El Govern es reuneix amb els comerciants per fomentar el comerç local

28/10/2019

Una trentena d'establiments comerciants de Parets van participar el passat dimecres al vespre a la primera trobada amb el teixit comercial que l'Ajuntament va celebrar a la Sala Serra de la Cooperativa.

Entre els temes que es van tractar destaquen la recuperació de l'associació de comerciants al poble, l'organització d'una nova edició del Parets D Tapes, les Fires de Nadal i les sessions formatives que des del Servei de Comerç s'impulsarà en els pròxims mesos.
També es va informar que el pròxim 26 de novembre tindrà lloc una sessió formativa gratuïta sobre aparadorisme. La voluntat del Govern és potenciar les fires de nadal que es combinaran amb activitats culturals, lúdiques i d'oci tant a la plaça de la Vila com a la plaça Dr. Trueta.

Arxivat a: Comerç i empresa
Reunió comerciants 23/10/19