Portada > Actualitat > Notícies > Llibres solidaris per a la Marató 2019 a Can Rajoler

Llibres solidaris per a la Marató 2019 a Can Rajoler

31/10/2019

Aquest mes d'octubre, a la Biblioteca Can Rajoler, s'ha dut a terme la recollida de llibres solidaris per a la Marató 2019 que se celebra el pròxim 15 de desembre.

Amb l'objectiu de col·laborar, un any més s'ha fet la recollida de llibres, de segona mà i en bon estat, que es posaran a la venda a la mateixa Biblioteca Can Rajoler a partir del pròxim mes de novembre i fins a la fi d'existències. El preu serà d'1€ per a cada exemplar i la recaptació serà destinada íntegrament a la Marató d'enguany.

La Marató 2019 és un projecte solidari impulsat per la Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 amb l'objectiu d'obtenir recursos econòmics per a la investigació científica sobre malalties que, avui dia, no tenen curació definitiva. És el cas de les malalties minoritàries, poc freqüents i molt diferents entre si però que afecten un gran percentatge de població i acostumen a ser greus, cròniques, progressives i discapacitants.

Arxivat a: Cultura
Biblioteca Can Rajoler