Portada > Actualitat > Notícies > La ràdio de festa!

La ràdio de festa!

04/11/2019

El pròxim divendres 8 de novembre, al Sot d’en Barriques, se celebra el primer programa especial de ràdio en directe en motiu del 40è aniversari de l’emissora de ràdio local RAP107 FM. La jornada començarà a les 17 h amb la col·laboració de diferents entitats i agents socials de Parets on, al llarg de tota la tarda, es duran a terme les següents activitats:

-       Xocolatada amb melindros gratuïta oferta per la Comissió de Festes

-       Taller de Pintacares

-       Taller de la Policia Local

-       CAP Parets

-       Actuació Castellera dels Manyacs

-       Actuació del grup La Il·lusió no té edat

-       Actuació de les corals de l’Escola Municipal de Música

-       Desfilada d’animals per adoptar de la Protectora d’Animals de Parets

-       FP Dual INS Torre de Malla

RAP107 FM va néixer a Parets l’11 de setembre de 1980 sent així la segona emissora de la comarca en entrar en funcionament. La intenció per celebrar les quatre dècades de vida és fer un acte mensual fins a la data en què es va crear l’emissora.

Arxivat a: Comunicació, Esdeveniments
Rap107