Portada > Actualitat > Notícies > Parets se suma a les activitats en benefici de la Marató de TV3

Parets se suma a les activitats en benefici de la Marató de TV3

02/12/2019

L'Ajuntament de Parets, a través del Casal de Joves de Cal Jardiner, organitza per al dissabte 14 de desembre, tot un seguit d'activitats amb l'objectiu de recaptar fons per a la Marató de TV3, que enguany destinarà els recursos a la investigació de les malalties minoritàries.

Els actes començaran a les 12 h, a Cal Jardiner, amb un bingo i un vermut musical a càrrec del CEM Maria Grever i Rodola. A les 14 h, es farà una arrossada popular amenitzada per Tambors de Parets. Tot just després del dinar es farà la subhasta d'un quadre cedit pel pintor paretà Lluís Navarro, 'Sito'.

El donatiu mínim per participar en el dinar és de 3 euros i les inscripcions estaran obertes fins al dimarts 10 de novembre. Els tiquets es poden adquirir al Casal de Joves de Cal Jardiner.

Un cop acabada la subhasta, els Tambors de Parets acompanyaran tothom que vulgui fins a la plaça de Vila on, a les 17.30 h, tindrà lloc la presentació dels actes.

A les 17.35 h es farà una exhibició de ball de gitanes seguida d'una masterclass de country, l'actuació de La il·lusió no té edat i, a les 19 h, hi haurà la xocolatada per la Marató al preu de 2 euros. Cap a les 19.15 h, es farà una masterclass amb l'Associació Balls de saló Parets i, mitja hora després, l'actuació d'Ànimes de foc a càrrec de Diables Parets.

Paral·lelament, a la plaça hi haurà diversos estands i tallers de les entitats Ara Sarau, Parets contra el Càncer, Colla del Ball de Gitanes i Diables Parets.

Les activitats finalitzaran a les 20 h, amb el sorteig d'una panera de Nadal.

Arxivat a: Esdeveniments
La marató de TV3 img