Portada > Actualitat > Notícies > La Fira de Nadal omplirà la plaça del Dr. Trueta aquest diumenge

La Fira de Nadal omplirà la plaça del Dr. Trueta aquest diumenge

18/12/2019

Aquest diumenge, 22 de desembre, la plaça del Dr. Trueta s'omplirà d'esperit nadalenc durant la fira que ocuparà aquest espai a partir de les 10 h.

A la fira podrem trobar, a més de les activitats de les entitats, parades de comerç local, jocs i espectacles infantils, tió de Nadal, tallers de tions i de decoració de l'arbre de Nadal, activitats solidàries i un parc de jocs gegants, entre d'altres.

A les 11 h es farà un espectacle de tió màgic i tió de Nadal popular per als més petits i, a les 11.30 h podrem veure la cartera reial de l'Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume que estrena carpa i tron; l'agrupament també dinamitzarà la fira amb tallers i activitats.

Cap al migdia, a les 13 h, hi haurà un espectacle a càrrec de la Colla de Gegants, Grallers i bestiari de Parets amb el Gall i una colla convidada.

Durant la jornada també coneixerem els guanyadors i guanyadores del concurs ParetsDTapes, celebrat durant el mes de novembre, i del certamen literari Parets Arreu del Món, tant en la modalitat de relats com de poemes.

Sorteig per participar en les carrosses de la Cavalcada dels Reis Mags

Finalment 109 nens i nenes s'han inscrit per participar en el sorteig i poder pujar a les carrosses de Ses Majestats els Reis mags d'Orient el pròxim 5 de gener.

El sorteig es farà a partir de les 12.00, coincidint amb la celebració de la Fira de Nadal. El funcionament serà amb l'extracció aleatòria dels números que, per resultar guanyador/a, hauran de coincidir amb el que s’ha adjudicat quan s'ha formalitzat la inscripció a la web. A partir dels números guanyadors del sorteig, s'ompliran per ordre les carrosses de Melcior i Baltasar, amb 20 nens o nenes cadascuna.

Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
Fira de Nadal 2019