Portada > Actualitat > Notícies > VadeNadal, el nou espai lúdic i educatiu de les festes de Parets

VadeNadal, el nou espai lúdic i educatiu de les festes de Parets

30/12/2019

Aquest divendres, 3 de gener, i dissabte 4 de gener, el Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez acollirà la nova proposta lúdica, participativa i educativa que el Govern Plural organitza per als petits i joves de la casa durant aquest Nadal.

VadeNadal té l’objectiu de canviar el model d’entreteniment que s’oferia fins al moment i fer una aposta qualitativa en les activitats proposades a les famílies. La idea és impulsar un sistema més participatiu i educatiu, adaptat a les noves inquietuds i necessitats dels infants i joves de Parets, que cada cop demanen molt més nivell pedagògic en els actes que es programen i que se’ls adrecen, sense renunciar el vessant divertit que implica un espai de jocs.

VadeNadal nadons de 0 a 3 anys

El Tata Inti, un espai lúdic i creatiu pensat per al desenvolupament de l’autonomia, la creativitat i el joc, que té en compte les necessitats reals dels nens i nenes, un obrador de sorra on petits desperten, experimenten i descobreixen formes, textures i sensacions o estructures de fusta, formen part de la proposta del VadeNadal pensat per a nadons de fins a tres anys.

A més, l’espai per a nadons comptarà amb una sala de lactància per a nounats per tal que les mares tinguin un lloc tranquil, íntim i còmode on donar el pit.

VadeNadal infants, de 3 a 12 anys

Els nens i nenes d’entre 3 i 12 anys trobaran una increïble varietat de jocs al seu espai VadeNadal. Fomentar la intel·ligència, l’afectivitat, la creativitat i la sociabilitat són alguns dels objectius dels tallers i experiències que es podran viure al VadeNadal per a infants.

Ràdio Parets, la nostra emissora local, també tindrà una carpa al VadeNadal on es podrà aprendre com s’emet o es redacten les notícies que escoltes a la ràdio, saber com funciona una taula de so, fer de locutor/a o “punxar” la música més cool del moment.

VadeNadal joves, de 12 a 16 anys

Els joves i adolescents d’entre 12 i 16 anys també tindran el seu propi espai al VadeNadal.

Jocs de taula, espais de construcció interactius per fomentar les habilitats i la cooperació, videojocs “retro”, rocòdrom, espais d’expressió artística, jocs de moda com el Visyon, l’Extrematic i fins i tot un Escape Room, són algunes de les ofertes que estaran al seu abast. Els i les joves trobaran en aquest lloc un equipament dinàmic, adaptat a les necessitats actuals i que fomenta la seva capacitació personal.

El preu per accedir als diferents espais és de 2 euros per persona, en el cas d’estar empradronat/ada a Parets, i de 5 euros per als visitants de fora del municipi.

Els horaris de les activitats es poden consultar a la pàgina web parets.cat, i a les xarxes socials de l’Ajuntament de Parets.

Arxivat a: Educació, Esdeveniments
VadeNadal 2020