Portada > Actualitat > Notícies > Trobada amb el regidor dels barris de Can Roura, la Sardana i Estació, Joan Martorell

Trobada amb el regidor dels barris de Can Roura, la Sardana i Estació, Joan Martorell

15/01/2020

El pròxim dimarts, 21 de gener, a les 19 h, al Casal Asoveen, tindrà lloc la trobada amb el regidor dels barris de Can Roura, la Sardana i Estació, Joan Martorell.

Durant la reunió, el regidor explicarà les principals actuacions que s'han previst en aquestes zones, i els veïns i veïnes podran exposar els seus neguits, suggeriments, peticions de canvis, o preguntar sobre les qüestions que afectin els seus carrers i el seu entorn.

L'objectiu de les trobades és que aquelles situacions o realitats que els veïns coneixen en primera persona i que poden suposar algun problema, puguin ser traslladades de forma directa al govern mitjançant el seu regidor o regidora de barri.

També es poden concertar visites amb els regidors o regidores de cada barri per correu electrònic que, en el cas del regidor dels barris de Can Roura, la Sardana i Estació és (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Ajuntament, Esdeveniments
Joan Martorell