Portada > Actualitat > Notícies > Parets acull la xerrada ‘Memòria Democràtica. Ara i aquí’ amb Joan Tardà

Parets acull la xerrada ‘Memòria Democràtica. Ara i aquí’ amb Joan Tardà

29/01/2020

La Taula de la Memòria Històrica de Parets organitza, aquest divendres 31 de gener, a les 18 h, a la Sala Basart Cooperativa, una xerrada sota el nom ‘Memòria Democràtica. Ara i aquí’ amb la col·laboració de l’Ajuntament de Parets i Amical Brigades Internacionals.

L’acte comptarà amb l’exdiputat al congrés, Joan Tardà; el secretari d’Amical Brigades Internacionals, Eduard Amoroux; el president de l’Associació Pro-memòria als Immolats per la Llibertat a Catalunya, Pere Fortuny; i el president de la Taula de la Memòria Històrica de Parets, Antoni Vicente. 

Arxivat a: Esdeveniments
Memòria democràtica 31/1/20 Joan Tardà banner