Portada > Actualitat > Notícies > Jornada de portes obertes i reobertura de la Piscina Municipal Miguel Luque

Jornada de portes obertes i reobertura de la Piscina Municipal Miguel Luque

11/02/2020

La piscina Municipal Miguel Luque reobre les portes després de la reparació de l’avaria en el sistema d’escalfament de l’aigua, que va provocar el seu tancament a mitjans del mes de gener. L’obertura serà efectiva el dilluns, 17 de febrer, en l’horari habitual de l’equipament i, el diumenge anterior, 16 de febrer, de 10 a 15 h, tindrà lloc una jornada de portes obertes per visitar les instal·lacions.

Els treballs que s’han dut a terme durant aquestes setmanes han consistit en la substitució de l'acumulador trencat que refredava l'aigua dels vasos i les dutxes; la reparació de la deshumectadora, i la substitució de les 32 dutxes dels vestidors, que a partir d’ara comptaran amb un regulador de temperatura de l’aigua.

D’altra banda, aquest dilluns van començar les obres d’arranjament i condicionament del nou vestíbul que, aviat, comptarà amb un nou sistema d’accés informatitzat. Els treballs continuaran fins a la finalització de l’obra, tot i que l’equipament funcionarà amb normalitat.

Amb l’objectiu de compensar les molèsties i inconvenients causats pel tancament de la piscina, el govern plural preveu bonificacions en les quotes als usuaris i abonats afectats.

L'Ajuntament continuarà amb les inversions a la piscina Miguel Luque durant tota la legislatura amb la reparació de la coberta, la renovació de part dels vestidors per a grups i l’arranjament de vas principal, que pateix fuites importants d’aigua des de l’any 2017.

Arxivat a: Esdeveniments, Esports
Piscina Can Butjosa