Portada > Actualitat > Notícies > El Rei Carnestoltes arriba a Parets el 23 de febrer

El Rei Carnestoltes arriba a Parets el 23 de febrer

14/02/2020

El diumenge, 23 de febrer, Sa irreverent Majestat el Rei Carnestoltes presidirà un any més la tradicional cercavila de disfresses pels carrers de Parets, que tindrà lloc a partir de les 10 h, amb sortida del carrer Monistrol i arribada al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez.

Com en les edicions anteriors, el Carnestoltes repartirà premis a les millors disfresses i a la creativitat de grans i petits. En la categoria infantil, hi haurà tres premis individuals de 200, 100 i 50 euros, i dos premis de comparses (a partir de 5 components) de 300 i 150 euros. Quant a la categoria individual adulta, hi haurà tres premis de 300, 200 i 100 euros i dos més per a la categoria de comparses (a partir dels 5 components) de 600 i 300 euros en efectiu i dos premis locals de 300 i 150 euros en efectiu. Les comparses han d’inscriure’s prèviament a Can Rajoler (carrer Travessera, 1, telèfon 93 573 98 00) en horari d’oficina, on se’ls donarà les normes de participació.

Carnestoltes a Cal Jardiner

El Casal de Joves Cal Jardiner també organitza un Carnestoltes molt participatiu. Serà el dissabte 22 de febrer, a les 17 h, al mateix equipament. Durant la festa hi haurà xocolatada i música d’ambient per a les persones disfressades que es facin una foto al photocall i etiquetin @caljardiner. També hi haurà disfresses per als despistats...

Avisos per al trànsit durant la rua del 23 de febrer

L’avinguda Catalunya, entre l’avinguda Francesc Macià i el carrer Monistrol, estarà tancada al trànsit durant tot el recorregut. De 9 a 11 h no es podrà aparcar al carrer Monistrol i de 10 a 14 h no es podrà aparcar davant del pavelló.

Pel que fa a l’afectació del servei d’autobusos, els que tenen servei el diumenge al matí no podran fer les parades habituals. Afecta totes les parades dels autobusos interurbans que s’aturin a l’avinguda de Catalunya, al pas per l'estació de RENFE i els que tenen la connexió amb Mollet del Vallès. Únicament es podrà fer servir la parada del carrer Víctor Català - Camp de futbol de la línia e7. 

Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
Carnestoltes de Parets