Portada > Actualitat > Notícies > Nova edició del joc “Endevina-la!” als comerços de Parets

Nova edició del joc “Endevina-la!” als comerços de Parets

28/02/2020

L’Oficina de Català de Parets del Vallès i el Servei de Comerç de l’Ajuntament organitzen la tercera edició del joc d’enginy i llengua “Endevina-la”, que enguany tindrà lloc entre el 16 de març i el 9 d’abril de 2020 en una quarantena de comerços del barri Antic i de l’Eixample.

El joc és obert a tothom i consisteix a visitar els establiments adherits, els quals situaran un cartell amb un jeroglífic i el logotip de l’”Endevina-la!” a l’aparador, i esbrinar-ne la solució. Cal demanar una butlleta de participació a la persona responsable del comerç, escriure-hi la resposta al jeroglífic correctament en català, acabar d’emplenar la butlleta amb les dades personals i dipositar-la a l’urna que hi haurà a la botiga.

El període de participació finalitzarà el 9 d’abril i el 21 es farà el sorteig de premis en una de les classes de català de l’Oficina de Català de Parets del Vallès, que es lliuraran el 23 d’abril, dins dels actes programats de Sant Jordi.

Les persones encertants dels jeroglífics aspiraran a tres premis:

- Premi a sortejar entre els encertants menors de 12 anys, consistent en dues entrades per a l’espectacle ‘Gretel i Hansel’ al Teatre Can Rajoler del 26 d’abril a les 18 h.

- Premi a sortejar entre els encertants majors de 12 anys, consistent en dues entrades per a l’espectacle ‘Monroe-Lamarr’ al Teatre Can Rajoler (3 de maig a les 19.30 h).

- Premi a sortejar entre tots els encertants de més de 25 jeroglífics, consistent en un dron TELLO TLW004 i dues hores de formació en pilotatge i normativa a www.miradadedrone.cat.

Arxivat a: Comerç i empresa, Cultura
Endevina-la 2020 banner