Portada > Actualitat > Notícies > Els equips de govern de Parets i Granollers es reuneixen per establir accions i decisions que afecten tots dos municipis

Els equips de govern de Parets i Granollers es reuneixen per establir accions i decisions que afecten tots dos municipis

05/03/2020

Ahir a la tarda va tenir lloc una reunió de treball entre l'equip de govern de Parets del Vallès i el de Granollers a la sala Basart de Parets. La reunió va servir per tractar temes d'àmbit supramunicipal que afecten tots dos municipis per tal de coordinar accions i decisions. La reunió va estar presidida pels dos alcaldes; Josep Mayoral i Jordi Seguer, i per la primera tinent d'alcaldia de Parets, Casandra García. Durant la trobada es van tractar temes de planejament estratègic, com el tercer pla estratègic de Granollers; temes relacionats amb mobilitat, com l'estudi d'itinerari ciclable, el tercer carril de la C-17 o el desdoblament de la línia R3; aspectes de medi ambient, com la qualitat de l'aire; temes relacionats amb territori, com la xarxa C-17 o el polígon Els Xops i el model de Parc Fluvial.

L'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, va explicar que aquestes reunions serveixen per tractar "els aspectes relacionats amb les infraestructures i amb el medi ambient i qualitat de l'aire, que són els temes que més compartim entre Granollers i Parets. En aquestes trobades fixem objectius i compartim estratègies que beneficien totes dues poblacions".
L'alcalde de Parets, Jordi Seguer, explicava que aquestes "són trobades molt necessàries i avui parlarem d'aquelles qüestions d'infraestructures que transformaran totes dues poblacions. La C-17 i el desdoblament de l'R3, projectes ambiciosos com la nova estació de tren. Avui volem recollir les experiències de la capital de la comarca. És la primera que hem mantingut, però estem pensant a reunir-nos també amb altres municipis".
La primera tinent d'alcaldia, Casandra García, esperava "poder conèixer l'experiència que Granollers té en l'execució d'alguns projectes per tal d'aplicar aquest coneixement en el desenvolupament dels projectes que tenim sobre la taula a Parets. Per exemple, volem recollir informació sobre el parc fluvial per tal que ens serveixi com a referència per a la millora de la llera del riu Tenes". 

La reunió va durar al voltant de dues hores i tots dos equips de govern han valorat la trobada com a una acció molt profitosa.

Arxivat a: Ajuntament
Reunió treball conjunta Granollers-Parets 4-3-20