Portada > Actualitat > Notícies > El centre de dia de Parets Pedra Serrada romandrà tancat fins a nou avís per un cas positiu de Coronavirus

El centre de dia de Parets Pedra Serrada romandrà tancat fins a nou avís per un cas positiu de Coronavirus

12/03/2020

Es tracta d'una dona, veïna de Lliçà d'Amunt, usuària del centre de dia de Parets, de titularitat municipal. El positiu es va detectar a l'Hospital de Granollers i els professionals sanitaris que van atendre la dona han estat posats en quarantena.

Com a mesures preventives, i per indicació del Servei d'Epidemiologia de Catalunya, s'ha tancat el centre de dia Pedra Serrada fins a nou avís i s'han restringit les visites a la resta d'usuaris de la residència.

La comissió de seguiment del Coronavirus, formada per membres del govern de Parets, ha decidit tancar els següents equipaments municipals com a mesura de prevenció i protecció:

- Escola Municipal de Música.
- Escola de la Natura.
- Teatre Can Rajoler.
- Centre Obert.
- Els tres casals de gent gran: Ca n'Oms, Asoveen i Sant Jordi. Es manté el servei de menjar a domicili. També es manté el servei de menjador social, que oferirà el menjar als seus usuaris en safates per emportar-se'l.

Les següents activitats també queden suspeses com a mesura cautelar i de prevenció:

- L'actuació de Javier Malaguilla.
- Cursets dirigits de natació.
- Hores del conte.
- Xerrada sobre seguretat viària.
- Taller formatiu de les farmàcies.
- Sopar de dones.

- Tallers de Cal Jardiner.

- Altres activitats organitzades per l'Ajuntament de Parets.

Totes les activitats de les escoles esportives queden ajornades així com la resta d'activitats amb presència de nens i nenes d'escoles diferents. La piscina municipal romandrà oberta tot i que no es faran les activitats extraescolars.
Els mercats municipals no queden afectats per aquestes cancel·lacions i continuen en actiu dins del seu horari establert.
És necessari continuar enviant un missatge de tranquil·litat i recordar que aquestes mesures es prenen en l'àmbit de la prevenció i per protocol. A Catalunya el risc de contagi és baix i es recomana mantenir els hàbits d'higiene i accions de protecció davant del Coronavirus sense crear alarmes poc necessàries.
El departament de Comunicació de Parets insisteix a seguir les informacions i actualitzacions mitjançant fonts fiables i canals oficials i desconfiar de les informacions, rumors o missatges que arriben sense contrastar.
Aquesta informació es troba en constant revisió i els canals de comunicació oficials de l'Ajuntament continuaran oferint les actualitzacions que pugui haver-hi respecte del Coronavirus.

Arxivat a: Ajuntament, Salut, Informació coronavirus
logo ajuntament