Portada > Actualitat > Notícies > Nous equipaments de Parets tancats per prevenció a causa del Coronavirus

Nous equipaments de Parets tancats per prevenció a causa del Coronavirus

12/03/2020

La comissió de seguiment del coronavirus, formada per membres del govern de Parets, ha finalitzat una nova trobada fa uns minuts i, seguint les recomanacions de prevenció del Coronavirus del Servei d'Epidemiologia de Catalunya, ha decidit tancar els següents equipaments, a més del tancament que s'ha decretat aquest matí: - Casal de cultura Can Butjosa. - Casal Cal Jardiner. - Biblioteca Can Rajoler. - Biblioteca Can Butjosa.

Aquests equipaments se sumen a la llista d'espais que s'han tancat aquest matí, també al tancament de tots els centres educatius, públics i privats, inclosos els municipals, i a la suspensió de les activitats organitzades per l'Ajuntament de Parets.


Aprofitem aquest nou comunicat per reafirmar la recomanació que les entitats i associacions suspenguin els actes i activitats amb afluència de públic de forma cautelar i també per enviar un missatge de tranquil·litat a la població, ja que totes aquestes mesures tenen a veure amb la prevenció de la propagació del Coronavirus. No cal crear una alarma innecessària i, de fet, cal tenir clar que l'objectiu principal de les accions extraordinàries és la contenció del Coronavirus. Per aquest motiu, cal obviar missatges que no provenen de fonts contrastades i seguir les indicacions de fonts oficials. Des del departament de Comunicació de l'Ajuntament de Parets seguirem informant de totes les novetats. Ara com ara, la lluita més efectiva contra el Coronavirus consisteix a prendre de forma seriosa les següents mesures:

• Renteu-vos les mans freqüentment (amb aigua i sabó o solucions alcohòliques 70%), especialment després del contacte directe amb persones malaltes o el seu entorn.

• Tapeu-vos la boca i el nas amb mocadors d'un sol ús o amb la cara interna del colze en el moment de tossir o esternudar i renteu-vos les mans de seguida (amb solucions alcohòliques 70% o amb aigua i sabó).

• Eviteu el contacte proper (almenys una distància de dos metres) amb persones que pateixen infeccions respiratòries agudes i presenten tos, esternuts o expectoracions, i no hi compartiu les pertinences personals.

• Eviteu compartir menjar i estris (coberts, gots, tovallons, mocadors, etc.) i altres objectes sense netejar-los degudament.

• No s'han de prendre precaucions especials amb els animals a Espanya, ni amb els aliments, per evitar aquesta infecció.

Llista completa i actualitzada d'equipaments tancats a hores d'ara
- Tots els centres educatius: públics, concertats, privats i escoles bressol incloses.
- Escola Municipal de Música.
- Escola de la Natura.
- Teatre Can Rajoler.
- Centre Obert.
- Els tres casals de gent gran: Ca n'Oms, Asoveen i Sant Jordi.
- Casal de cultura Can Butjosa.
- Casal Cal Jardiner.
- Biblioteca Can Rajoler.
- Biblioteca Can Butjosa.

Continuen suspeses totes les activitats organitzades per part de l'Ajuntament de Parets del Vallès.

Aquesta informació es troba en constant actualització i revisió i pot ser modificada i/o ampliada en qualsevol moment. Totes les novetats seran publicades a través dels canals oficials de l'Ajuntament de Parets del Vallès.

 

Arxivat a: Ajuntament, Informació coronavirus
logo ajuntament